Proiectare si constructie(la cheie) proiecte industriale,civile

CONSTRUCTII STATII DISTRIBUTIE CARBURANTI SI DEPOZITE DE CARBURANTI

REGIO construieste statii de distributie carburanti si depozite de carburanti (motorina, benzina, GPL, CNG) ca antreprenor general, utilizand resursele proprii pentru consultanta, studii de fezabilitate, proiectare, implementare, management de proiect, tehnologie si servicii, impreuna cu parteneri specializati in constructii industriale, furnizori de echipamente pentru statii si solutii fiscale.

Cele mai multe statii de alimentare sunt construite intr-o maniera similara, cu cea mai mare parte a instalatiilor tehnologice localizata subteran, cu  distribuitoare de carburanti in perimetrul interior, cabina „shop” si cladiri anexe acolo unde este cazul.

Compania noastra furnizeaza toate aceste echipamente si servicii, reusind sa ofere solutii la cheie pentru dezvoltarea proiectelor pentru statii de distributie carburant clasice, cat si mobile.

Regio are toate certificarile necesare realizarii de statii de distributie carburanti si respecta toate reglementarile legale in vigoare.

CONSTRUCTII CIVILE & INDUSTRIALE

REGIO dispune de resurse financiare, logistice si de dotari in echipamente, avand capacitatea de a coordona o gama crescuta de activitati specifice domeniului constructiilor, incepand de la studiul de fezabilitate, proiectare, autorizare, continuand cu executia si pana la receptie, incluzand proiecte de tipul “EPC”.